Beste prijs

Gebruik het formulier voor een aanvraag van prijjsopgave voor uw projec

CONTACT

Vi-Fi

VI-FI heeft meer dan 20 jaar ervaring in de productie van PVC- en aluminiumschrijnwerk met thermisch isolerend glas en is een van de referentiebedrijven in deze omgeving in Roemenië en Europa.

Wij produceren en verkopen op nationaal en internationaal niveau PVC- of aluminiumschrijnwerk, geïsoleerd en beveiligd glas, rolluiken, luiken, vensterbanken en vliegenramen.

We gebruiken de profielen van DECEUNINCK, VEKA, GEALAN, REYNAERS, SCHUCO, ALUMIL en CORTIZO. De assemblage van de dubbele beglazing vindt plaats in onze fabriek met de producten van SAINT GOBAIN

Gedurende meer dan 20 jaar activiteit hebben we bewezen een betrouwbare producent en partner te zijn.

Onze belangrijkste missie is het leveren van hoogwaardige producten en diensten die zich onderscheiden door sterkte, betrouwbaarheid, stijl en in staat zijn om te voldoen aan elke architecturale en functionele eis.

Onze activiteit zijn in overeenstemming met een geïntegreerd managementsysteem van kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheid op het werk.

Het productiesysteem is volledig geautomatiseerd, van het orderpicken tot de levering, om de kwaliteit en veiligheid van de producten die aan onze klanten worden aangeboden te waarborgen.

We gebruiken dezelfde producten en machines als in West-Europa en geven u dezelfde garanties, tegen een zeer concurrerende prijs en met een korte levertijd

Wij bezorgeb U een offerte voor PVC binnen 48 uur en voor aluminium in maximaal 10 dagen

Onze levertijd voor PVC is 2 weken en voor aluminium 2 maanden

eddy.vyncke@vi-fi.ro - Mobiel: 00 40 743 88 44 11  • Telefon:
    +40.743.88.44.11

  • Strada Luncilor 18K, 115300
    Curtea de Arges, Romania

Over ons

BIZZ-CONSTRUCT is een afdeling van SC VEROCOS BIZZ SOLUTIONS srl, een International Business Development Company, die actief is in de bouwsector in België, gevestigd in Roemenië.

© Copyright 2016 Promovez.ro - Servicii web complete