Beste prijs

Gebruik het formulier voor een aanvraag van prijjsopgave voor uw projec

CONTACT

Unternehmensberatung

Verocos Bizz Solutions biedt een breed scala aan van diensten, elk met het doel onze klanten een degelijke basis te bieden voor het nemen van belangrijke beslissingen in het praktijkbeheer. We werken niet alleen op projectspecifieke adviesbasis, maar werken ook vaak als doorlopende bedrijfsadviseurs voor onze klanten.

BEDRIJF:

  • Met meer dan 25 jaar managementervaring in verschillende industrie«³n in meer dan 5 landen, is Eddy ervaren als een adviseur bij de meest complexe zakelijke uitdagingen.
  • Als gecertificeerde Change Manager , beschikt hij over 3 jaar ervaring bij IMPAC, waar hij werkte als een uitvoerder van Line Level Management-vaardigheden en systemen in verschillende soorten bedrijven, in in die mate is hij in staat om uw bedrijf te helpen om uw productiviteit te verbeteren.

GEZONDHEIDSZORG:

  • Verpleegkunde: als bachelor in verpleegkundig en chirurgisch technisch assistent, met ervaring in multinationale ondernemingen en ziekenhuizen in Belgi«³, Nederland, de VS, Canada en Oostenrijk, kan hij een bijdrage leveren aan elk medisch bedrijf en ziekenhuis in de wereld.
  • Gestart als een scrub-verpleegkundige en later gedurende ongeveer 20 jaar als chirurgisch technisch assistent voor United States Surgical Corporation, verzamelde hij veel ervaring in de medische / chirurgische omgeving en werd hij beschouwd als een expert in deze omgeving.

Eddy was gedurende meerdere jaren actief in Roemeni«³ - als partner van Moving People - om Roemeense verpleegkundigen voor de Belgische ziekenhuizen te selecteren, te evalueren en op te leiden.

Wegens een lange internationale ervaring in de ziekenhuisomgeving is hij de ideale professional om het verplegend personeel op te lleiden en te coachen ten einde de West-Europese normen te verkrijgen. Hij is gepassioneerd bij het assisteren en opleiden van het ziekenhuisteam om de strikte normen en standaarden van de West-Europese gezondheidszorg te verkrijgen  • Telefon:
    +40.743.88.44.11

  • Strada Luncilor 18K, 115300
    Curtea de Arges, Romania

Over ons

BIZZ-CONSTRUCT is een afdeling van SC VEROCOS BIZZ SOLUTIONS srl, een International Business Development Company, die actief is in de bouwsector in België, gevestigd in Roemenië.

© Copyright 2016 Promovez.ro - Servicii web complete