Beste prijs

Gebruik het formulier voor een aanvraag van prijjsopgave voor uw projec

CONTACT

HomeClass

BIZZ-CONSTRUCT is een partner van HOMEClASS - actief in verschillende EU-landen en onderdeel van de DATRIMEX Group (een internationale investeringsgroep opgericht in 2013)

HOMECLASS is opgericht in 2014 en is speciaal gericht op personen en bedrijven die gepassioneerd zijn door hoogwaardige kwaliteit. Baserend op de lange ervaring van meer dan 15 jaar in totaalprojecten werd het merk Homeclass opgericht.

HOMECLASS produceert op maat gemaakte keukens, badkamers, slaapkamers, woonkamers, enz. In massief hout, evenals MDF, fineer, gelamineerd, enz.

Hun meubelfabriek is gevestigd in de EU en ze leveren producten van topkwaliteit op de Europese markt. Het volledige assortiment wordt vervaardigd met de meest recente apparatuur, waardoor een hoge kwaliteit en prestaties worden gegarandeerd.

Onlangs werd HOMECLASS erkend als een hooggekwalificeerd merk op de Belgische markt. In hun communicatie met hun klanten garandeert "HOMECLASS" een individuele aanpak bij het maken van de bestelling, hoogwaardige geïmporteerde materialen, redelijke prijzen, gratis levering en montage van alle meubels.

Tegenwoordig produceert "HOMECLASS" meubels voor particuliere klanten, maar werkt ook actief samen met architecten, en staat professionele klanten ook bij om een kantoor, bar, restaurant, hotel, winkel, club, fitnesscentrum of schoonheidssalons te regelen ...

Hun meubelfabriek beschikt over een grote productiecapaciteit en geschoold personeel, waardoor ze in de kortst mogelijke tijd opdrachten van elke complexiteit kunnen uitvoeren. Ze garanderen hoge kwaliteit en concurrerende prijzen.

Bezoek hun website: http://www.homeclass.be, http://www.homeclass.eu

De DATRIMEX GROUP biedt ook een breed gamma aan conventionele meubels.

Ze kunnen ook vldoen aan uw verzoek om uw huis, appartement, winkel of andere interieur volledig te renoveren en opnieuw in te richten. Dit komt door de hoge capaciteit van de fabriek en hun team van professionals die getraind zijn volgens de nieuwste Europese normen.

Bezoek ook de site van de Belgische bouw- en renovatievisie: http://www.blockx-totaalrenovatie.be en http://www.moderne-keukens.com

Video  • Telefon:
    +40.743.88.44.11

  • Strada Luncilor 18K, 115300
    Curtea de Arges, Romania

Over ons

BIZZ-CONSTRUCT is een afdeling van SC VEROCOS BIZZ SOLUTIONS srl, een International Business Development Company, die actief is in de bouwsector in België, gevestigd in Roemenië.

© Copyright 2016 Promovez.ro - Servicii web complete