Beste prijs

Gebruik het formulier voor een aanvraag van prijjsopgave voor uw projec

CONTACT

RAMEN, DEUREN EN VLIESGEVELS

Dit is de core business van Bizz-Construct.

Het kiezen van de juiste ramen en deuren is een belangrijke stap in uw project. Rekening houdend met het ontwerp van de architect en de eisen betreffende de energie-efficiëntie, kunnen we de perfecte oplossing voor u kiezen. Wij beschikken over de beste specialisten op dit gebied die klaar staan om u te helpen met alle informatie die U nodig hebt. Stuur ons uw vragen en we zullen de keuze maken voor de meest geschikte partner en u het aanbod sturen ! De gezamelijke produktiecapaciteit van onze partners is 2500 ramen per dag !

Via onze partners leveren wij aluminium, PVC en houten schrijnwerk (en de combinatie van hout met aluminium en PVC met aluminium)

Alle profielen die worden gebruikt door onze partners beschikken over een ATG-certificaat en het glas wordt CEE gecertificeerd! Garantie en de service is hetzelfde als wanneer uitgevoerd door lokale bedrijven.

Wij leveren met of zonder installatie en dit zowel voor kleine als grote projecten.

Indien we instaan voor de installatie, dan wordt de Belgische wetgeving gerespecteerd door onze partners ( A1 en Limaso )

ALUMINIUM

Dit zijn in België de meest gebruikte profielen.

Om deze reden hebben we een keuze gemaakt van partners die ervaring hebben in het plaatsen van deuren , ramen en vliesgevels. Onze partners plaatsen duizenden meter per jaar.

De gemiddelde levertijd is meestal tussen 8 en 10 weken.

Wij bieden U de volgende merken aan:

GLAS

Alle glas is CEE-gecertificeerd en wordt geleverd met alle gebruikelijke certificaten en garantie.

Onze partners gebruiken de volgende merken:

PVC

Onze partners gebuiken profielen met een een modern design. Dit voegt verfijning en elegantie toe aan de eindproducten en maakt het mogelijk de opgelegde configuraties van de architect te volgen . Wij bieden alle RAL - kleuren aan of een imitatie van hout, en een groot assortiment van gelamineerde profielen.

De levertijd is gemiddelt tussen de 3 en 6 weken

De volgende merken zijn beschikbaar:  • Telefon:
    +40.743.88.44.11

  • Strada Luncilor 18K, 115300
    Curtea de Arges, Romania

Over ons

BIZZ-CONSTRUCT is een afdeling van SC VEROCOS BIZZ SOLUTIONS srl, een International Business Development Company, die actief is in de bouwsector in België, gevestigd in Roemenië.

© Copyright 2016 Promovez.ro - Servicii web complete